Find din skiferie

 
 
 
 
 

Flere end 8 pers.? Ring 96 750 700

 

Skiferie Canada | Skirejser og skiferie med Team Benns Ski

Team Benns tilbyder skirejser til:

Ski Canada - store ski oplevelser i vente 

En skiferie til Canada er en skiferie i valgte rammer, der er helt op til dig. Her skal man ikke vente på andre og rejse særligedage. Pakkerne kan sammensættes fuldstændig som det passer ind i jeres program og ønsker. Du kan flyve fra præcist den lufthavn du ønsker, og i Canada kan du lande i Vancouver med kun 2 timers kørsel til den olympiske park i Whistler Blackcomb. Du kan endda tage toget! 

Vi kan hjælpe med den samlede planlægning af din skiferie i Canada og arrangere både skidage og dage med andre aktiviteter. Af aktiviteter kan nævnes Heli ski, Snescooterkørsel, Hundeslædekørsel samt isklatring som eksempler.

Det er også oplagt at kombinere din skiferie i Canada med fx. en tur til Seattle, eller måske leje en autocamper og nyde et par uger på asfalten.

Vi skræddersyr din Canada skiferie

Team Benns Ski tilbyder dig skræddersyede skirejser Canada, som er anerkendt som et af verdens bedste lande, når det gælder topklasse skiløb. Canada byder nemlig på nogle af verdens absolut bedste skiområder og vel nok verdens bedste sne - den berømte powder snow.

Rejs med os på skiferie til nogle af Canadas bedste pister. Vi tilbyder områderne Whistler og Banff i det vestlige Canada og du kan vælge mellem 6 super skiområder, hvor der findes udfordringer for enhver skiløber.