Find din skiferie

 
 
 
 
 

Flere end 8 pers.? Ring 96 750 700

 

Skiferie Italien | Skirejser & skiferie til "Det gode liv"

Høj sol, italiensk charme og skiudfordringer på alle niveauer

Skiferie og skirejser til Italien

 

Team Benns Ski tilbyder billige skirejser og skiferie til Italien. Vi tilbyder såvel individuel skiferie, kør-selv skiferie som skiferie for grupper. En skiferie til Italien er ideel for jer som vil have solskin, store pisteområder og dejlig italiensk mad. 

Skirejser til Italien byder også på mulighed for udflugter til fx. storbyen Torino, og man oplever afsides beliggende skiområder med historisk, toldfri status.

I Italien har de et begreb, der hedder 'La dolce vita' - det gode liv. Alle der har prøvet en skiferie i Italien ved, hvad det handler om, for her, på 'solsiden' af Alperne, leves livet fuldt ud og i en hastighed, hvor alle kan følge med. Tag på skiferie i Italien med Team Benns Ski og nyd den afslappede stemning og den gode mad, i selskab med et tilbagelænet folkefærd.
 

 

Team Benns Ski tilbyder skirejser til følgende skisportsområder i Italien:
 

Skiferie i Livigno
Livigno er idag et af danskernes foretrukne skiområder i Italien, ikke mindst på grund af skiløbet og de toldfrie priser. Livigno byder på alt, lige fra de flade pister til nybegynderne og børnene, og til de stejle pister til de mere krævende. Man skal heller ikke glemme den hyggelige gågade, og de utallige restauranter - kort sagt har Livigno alt til alle.

  • Læs mere om skirejser til LivignoSkiferie i Canazei

Populære Canazei er en skøn blanding af Tyrol og Italien - et godt udgangspunkt, hvis du vil nyde det bedste af verdens største skiområde. I Canazei-området kan du være sikker på at få opfyldt dine skidrømme - både hvad angår skiløb, sneklædte bjerge og festligt afterski. For ikke at glemme de lange dage med højt solskin.

  • Læs mere om skirejser til Canazei


Er en skiferie Italien ikke det rigtige for dig? Team Benns Ski tilbyder også skirejser til: