Find din skiferie

 
 
 
 
 

Flere end 8 pers.? Ring 96 750 700

 

Ski Norge | Vi tilbyder billige skirejser til Norge

Suverænt skiløb og norsk hygge

norge.jpg


Skiferie i Norge er for alle

Team Benns Ski tilbyder billige skirejser til Norge. Vi tilbyder skiferie Norge som både individuel ferie til familier eller venner, som kør-selv ferie eller busrejser. Vi tilbyder også ski Norge til større grupper. Når du bestiller skiferie Norge, er I alle sikret gode oplevelser på ski. Bemærk at vores rejser til Norge er uden guideservice.

Hvis prisen er afgørende for jeres valg af skiferie, er der forskellige muligheder der kan være jer til hjælp. Hvis I ikke har besluttet jer for destinationen, kan I med fordel få et hurtigt overblik over vores restpladser til udvalgte destinationer. I kan også bruge vores online booking, til at give jer et nemt og hurtigt overblik over priser på skirejser til Norge. Her kan I med fordel tjekke de forskellige transportformer og sammenligne dem med hinanden. Også valg af hotel, kan være med til at sikrer jer en billig skiferie Norge. 

 
Skiferie Norge - unik mulighed for at kombinere dit skiløb

For mange, er skiferie Norge indbegrebet af skiferie. Her kan alle være med - fra grønne til sorte pister, langrends- og turskiløjper i kilometervis og nogle af Europas bedste snowboardparker. Du kan stå på ski dagen lang, du kan også komme på kanefart, køre på kælk eller hundeslæde. Hvorfor rejse på skiferie i den anden ende af Europa, når man kan finde suverænt skiløb i Norge, kun en enkelt færgeoverfart fra Danmark? Fra Oslo er der kun ca. 3 timers kørsel til alle vore skidestinationer i Norge, og du kan endda tage toget til flere af dem!

På en skiferie i Norge har du unikke muligheder for at kombinere forskellige former for skiløb. I Norge elsker de nemlig langrend, og hvis du gerne vil ryste noget af julesulen af dig, så er dette en god mulighed. Norge har desuden været vært for De Olympiske Vinterlege, og derfor er særligt området omkring Lillehammer, opgraderet til et meget højt niveau.

På skisportsstederne i Norge sørger naturen selv for gode betingelser. De fleste steder har snegaranti og sneen er nypræpareret om morgenen. De Norske fjelde er alle under 2.500m høje, og dermed væsentligt lavere end i Alperne, men pga. den nordlige beliggenhed er der sne i de norske fjelde lige fra november og frem til maj, så skiferien kan nås i mange måneder. Samtidig er Norge tæt på, så det er muligt at køre selv, og på den måde skræddersy sin skiferie i Norge fuldstændigt efter eget behov. Ønsker du at komme til Norge på anden måde, kan vi også tilbyde busrejser med opsamling i både Jylland og Sjælland.

 

 
Vi tilbyder skirejser til Norge til de destinationer, du ser herunder. Tag med Team Benns Ski på ski i Norge og nyd livet.

 
Team Benns Ski tilbyder skiferie Norge til de bedste skisportsområder, fx.:
 

Skiferie i Hafjell

Stort udbud i varierede pister. Her træner både det norske og det danske skilandshold - det siger lidt om kvaliteten.
 

  • Læs mere om skiferie til Hafjell

 

Skiferie i Skeikampen

Norges 6. største alpincenter med alt fra begynderbakker til hidsige pukkelpister. 

 

 

Er en skiferie i Norge ikke det rigtige for dig? Team Benns Ski tilbyder også skirejser til:

 

Tag med Team Benns Ski på en ski ferie Norge - We Love Snow!