Find din skiferie

 
 
 
 
 

Flere end 8 pers.? Ring 96 750 700

 

Skiferie Østrig 2015 | Vi tilbyder billige skirejser til Østrig

Skiløb i særklasse

Skiferie Østrig | Billige skirejser

 

Skal din næste skiferie gå til Østrig?

Team Benns Ski tilbyder billige skirejser til Østrig. Vores skirejser Østrig tilbydes som individuel kør-selv skiferie, busrejse eller flyrejse. Vi tilbyder skirejser til kun de bedste skirejsemål og til yderst favorable priser.

En skiferie Østrig er lig med storslåede naturoplevelser og skiløb i særklasse

Skiløbet i Østrig er storslået på alle mulige måder, og pisterne er i særklasse nogle af de bedste man kan finde. Så en skiferie Østrig sikrer dig en af de bedste skioplevelser, du kan få. Ikke alene får du høje bjerge med brede nedfarter - du får også alt det der er omkring, lige fra den berømte afterski, til den solide Wienerschnitzel og den brandvarme Jägertee. På ski Østrig er der desuden mulighed for helt unik gletscherskiløb og prisniveauet er mere end fornuftigt, sammenlignet med fx. Frankrig.


Danskernes favorit skidestination

Østrig er nok det mest populære skirejsemål for tusindvis af danskere hver eneste vinter. Saalbach, Wagrain og St. Johann kender næsten alle danske skiløbere, og Team Benns Ski tilbyder nu Østrig skiferie med både bus, fly eller som kør selv skiferie. Særligt flyrejser er blevet meget populære de seneste år, ikke mindst fordi de østrigske skisportssteder ligger indenfor kort køreafstand fra lufthavnen. Den hurtige transport giver en god start på din skiferie i Østrig, og mere tid til at slappe af ved hjemkomsten, inden du skal starte i skole eller på arbejde igen.


Team Benns Ski tilbyder skirejser til nogle af Østrigs bedste skisportssteder:

Vi har et spændende og bredt udvalg af populære skisportssteder i Salzburgerland - nærmere betegnet Østrig. Der er noget for alle enhver, uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, eller om du skal rejse som børnefamilie eller med vennerne. Og udover de optimale skiforhold, er Team Benns Skis Østrig også fyldt med oplevelser. Vores guider arrangerer næsten ugentlig spændende og sjove aktiviteter for både børn, familier og venner, der vil nyde et lille ophold fra pisterne.


Skiferie Bad Gastein
Bad Gastein er et af Østrigs absolut bedste skiområder. 200 km pister at boltre sig på og enstorslået natur.

Skiferie Wagrain
Børnefamiliens paradis. Danske skilærere, stort liftkort med mange pistekilometer og et perfekt udgangspunkt i Østrigsk charme!

Skiferie Saalbach
Saalbach er et af de mest populære områder i Østrig. 200 km skiløb i både sol og skygge. Absolut noget for enhver smag.

Skiferie Schladming
Schladming er et af Østrig´s allerstørste sammenhængende skiområder, og foretrukket af østrigerne selv.

Skiferie St. Johann im Pongau
St. Johann im Pongau - byen tilbyder alt, hvad man forbinder med en rigtig skiferie og til en fornuftig pris.

Skiferie Zell am See
Zell am See - skidestination med masser af udfordringer på 135 km velpræparerede pister. Et ideelt område for børn og nybegyndere.

Er en skiferie Østrig ikke det rigtige for dig? Team Benns Ski tilbyder også skirejser til: