Find din skiferie

 
 
 
 
 

Flere end 8 pers.? Ring 96 750 700

 

Skiferie Sverige 2013/2014

Find din skiferie Sverige hos Team Benns Ski

Sverige.jpg

 

Ski Sverige - Ideelt skiløb for alle


Bliv ski stjerne - tag på billig skiferie i Sverige

Sverige er kendt for nogle af de største skisportsstjerner nogen sinde, lige fra Ingemar Stenmark over Gunde Svan til Pernilla Wiberg. Du kan også blive en stjerne på ski, hvis du tager med Team Benns Ski på en dejlig skiferie i Sverige. Skirejser til Sverige tilbydes både som individuel ferie, for grupper og som kør-selv ferie, eller i bus. Bemærk at vores rejser til Sverige er uden guideservice.

 

Skiferie Sverige - ideelt for nybegyndere, øvede og erfarne

Skirejser til Sverige er ideelle for både nybegyndere, øvede og meget øvede, og Sverige tilbyder flot natur og også rigtig gode muligheder for langrend. En skiferie i Sverige er desuden krydret med meget stor snesikkerhed, ligesom det er nemt at forstå de lokale.

Skirejser til Sverige er oftest ensbetydende med kort transporttid, så du får længere tid på bakkerne og gennem Team Benns Ski får du de bedste skirejsemål til yderst favorable priser. Du kan enten køre til Sverige selv, eller tage med på en skiferie i bus. Uanset hvad du vælger, ved vi at du vil blive begejstret for Sverige.

På en skiferie i Sverige kan du vælge mellem indkvartering i lejligheder eller på hotel, så du kan få en skiferie nøjagtigt, som du gerne vil have den. 


Med familien på skiferie i Sverige

De fleste skisportssteder i Sverige gør alt for at tilbyde de optimale forhold til børnefamilier. Deres mission er at børnene skal have en god ferie, som er bygget på sjove og fantasifulde sneaktiviteter. Så rammerne for en skiferie Sverige, er helt perfekte for familier med børn. 


Prøv en anderledes oplevelse på din skiferie

Vil du opleve et sandt vintereventyr? Et vintereventyr igennem de svenske fjelde med hundeslæde. Oplev den smukke natur på tæt hold og få chancen for at se den smukke solnedgang. En fantastisk oplevelse for hele familien som er på ski i Sverige.


Tag på ski i Sverige - her får I de optimale skiforhold

Skisportsstederne i Sverige strækker sig fra Riksgränsen i Arctic Circle i det høje nord, langs rygraden i de svenske fjelde i nord-vest, og går derefter øst ind Amt Dalarna. Med sin nordlige bredde, garanterer de fleste skisportssteder sne mellem jul og påske.

Skiferie Sverige byder på skiløb i baggrunden af Midnight Sun, og et kalejdoskopisk gardin af nordlys. Hvor ellers i verden kan du opleve og gøre dette?

Langrend Sverige

Sverige byder på fantastiske muligheder og forhold for langrendsski. I Sverige er langrendsski nærmest en folkeidræt, og om vinteren vil man kunne finde masser af langrendsspor overalt i Sverige. Det kolde vintervejr med masser af sne, har også en positiv indvirkning på de mange spor og det er herfra, at man kan opleve Sverige fra sin smukkeste side.

Langrend er en fantastisk motionsform, som samtidig giver mulighed for at opleve naturen på tættest hold, omgivet af den særlige ro, som kun naturen kan byde på.  

På vores skidestinationer i Sverige, vil det være muligt at komme på langrend. På denne måde kan hele familien komme med, hvis nogen vil alpin og andre langrend.

Uanset hvad, så byder Sverige på hygge, sjov og masser af frisk luft til hele den skiglade familie.

 
Team Benns Ski tilbyder skirejser i Sverige til følgende destinationer:

Skiferie i Idre Fjäll

Et skiparadis for hele familien, hvor alt er samlet i gåafstand fra hytterne.

 

Skiferie i Stöten

Både alpint og langrend, begynderbakker og pukkelpister - skiløb for enhver smag.

 

Ski weekend Sverige

Vil I gerne afsted på en weekend skitur til Sverige, så er I kommet til det rette sted. Vi tilbyder skiferie til Sverige med 3, 4 og 7 dages varighed, som kør selv skiferie.

Benyt dig af vores "Find din skiferie" og få et hurtigt prisoverslag

 

Vil du have mere skiløb? Team Benns Ski tilbyder også skirejser til:

 

Tag med Team Benns Ski på en skiferie i Sverige 2013/2014 - We love snow!